Krok za krokom k vlastnému podnikaniu
Marcová kariérna excelentnosť bola v znamení sladkej dobroty - čokolády s pánom Karolom Sýblom, ktorý vyrába najlepšiu čokoládu na Slovensku s názvom Lyrachocolate.
Pán Karol Stýblo absolvoval čokoládovú akadémiu Barry Callebaut v Belgicku, pracoval na plantážach v Kolumbii, zúčastnil sa tréningu u chocolatera Emmanuela Hamona vo Francúzsku a získal titul Fino de Aróma Master Chef Chocolatier. Momentálne má spolupracovníkov a partnerov na viacerých kontinentoch, vďaka ktorým produkuje vždy kvalitnú čokoládu. Jeho začiatky ale neboli vždy najlepšie a spomenul to aj v nasledujúcom odkaze:
,,Na každom začiatku sú len dve možnosti. Buď to vyjde alebo nie. Na našom začiatku bol omyl.“
Pán Stýblo nás svojím príbehom opäť utvrdil, že začiatky podnikania v akejkoľvek oblasti nie sú jednoduché. Každý človek je omylný, ale je len na nás, či sa z tých chýb poučíme a budeme sa im vyvarovať v budúcnosti. Aj takýto príbeh úspešného človeka z inej podnikateľskej oblasti nás vie vždy inšpirovať a posunúť ďalej.
Viac o jeho čokoláde či o jeho príbehu sa môžete dozvedieť na stránke:
https://www.lyrachocolate.com/